Kabeh Kategori
EN

Ketemu Otkargo M2

Wektu: 2020-09-25 Hit 81

Otkargo M2 asliné dirancang kanggo pamilik bisnis lan wong tuwa, sing umume cocog karo para penunggang berkat pigura langkah-langkah rendah kanthi batang sing bisa disetel lan postur kursi. Kanthi motor Otkargo sing dikembangake kanthi otomatis, Otkargo M2 ngirim bisnis sampeyan ing endi wae.