Kabeh Kategori
EN

Opo iku OTKARGO

Wektu: 2021-01-26 Hit 33

Wiwit taun 2002, kita prihatin babagan pangembangan lan produksi e-book lan sistem kekuwatane, dadi pabrik premium sing misuwur.   

Ing taun-taun pungkasan, kita uga ndeleng polusi udhara sing saya gedhe, dalan-dalan dadi rame lan parkir dadi masalah angel. Nggabungke nggawa 

kapasitas mobil lan katrampilan e-bike, digawe merek OTKARGO anyar.


Ing OTKARGO, kita dadi panyedhiya solusi kargo jarak pendek, nyedhiyakake macem-macem solusi sing bisa dikustomisasi kanggo kulawarga lan bisnis.


WPS 图片 - 修改 尺寸