сите категории
EN

Нашата стратегија

1614239115826023

Откарго има огромно искуство во индустријата за електрични велосипеди, која одлучи да се фокусира на решенија за товарни возила од 2020 година.


Од 2002 година, ние се занимававме со развој и производство на велосипеди и нивниот електроенергетски систем, прерасна во преработена премиум производство.


In recent years, we're also seeing the growing of airpollution, streets are becoming congested and parking has become a difficult problem. Combining the carrying capacity of car and the agility of ebike, OTKARGO has appeared. It aims to be a professional short distance freight solutions provider.