сите категории
EN

Каргобајк го менува светот

Време: 2021-04-21 Посети: 13

Велосипедизмот го менува животот. Однесете ги децата на колеџ, фатете продавници за храна, патувајте за да функционирате, па дури и истражете го земјината топка додека вдишувате свеж воздух, како и согорувате калории. Денес, сè повеќе луѓе се одлучуваат за поедноставна, многу потрајна стратегија за транспорт. Тие ги менуваат автоматските патувања со нешто што навистина уживаат да го направат: возење со нивниот велосипед. Cargobikesare ги теренците на светот на велосипедизмот. Додека многу поединци одговараат на детско седиште или носат приколка, дури и повеќе од едно дете плус продавници за храна повикуваат на карго велосипед. Карго моторите го прават помалку комплицирано оставањето на автомобилот во вашиот дом. Донесете им на вашите деца, продавници за само една недела, како и што било друго што имате намера да возите. Карго моторите се направени за да можат да ракуваат скоро со што било. Електричната помош ги израмнува ридовите и помага да се влечат тешки делови на подолги растојанија. На локации во метрополите, поединци со електричен карго-мотор лоцираат исто така полесно да се движат низ градот. Каргобајците се мудра инвестиција поради фактот што тие се економски и еко-екстра ефективни од разни други камиони. Ги добивате здравствените предности на нормалното возење и секогаш ќе имате одлично место за паркирање додека се смеете на луѓе кои се заглавени во веб сообраќај. Нашиот персонал, всушност, возеше, разгледуваше, па дури и правеше карго-мотори од 2020 година. Задоволни сме што користиме професионални услуги за кратка дистрибуција на далечина за лица ширум светот.

велосипед за испорака - толку многу Кока Кола ќе биде испорачана_ (1)