сите категории
EN

Запознајте го Откарго М2

Време: 2020-09-25 Посети: 94

Otkargo M2 првично е дизајниран за сопственици на мали бизниси и родители, што во основа одговара на секој возач благодарение на рамката со низок чекор-прозорец со прилагодливо стебло и столб за седишта. Со нашиот само развиен мотор Otkargo, Otkargo M2 ја пренесува вашата деловна активност насекаде.