сите категории
EN

Откарго - Асистент да се грижи за вашето дете

Време: 2021-04-27 Посети: 7

Во денешно време, сè повеќе семејство има второ дете. Нормалниот велосипед може да ги задоволи дневните потреби на семејството кое има едно дете. Карго велосипед излегува да го реши проблемот што мајката сака да извади две деца.

Со дизајнот на предното вчитување, можеме да направиме прилагодување. Додадете седиште и ремен во предната кутија, има простор за две деца. Во минатото, мајката можеше да земе само едно дете за јавање. Сега, две деца се достапни. Седиштето е доволно големо за детето кое е на возраст под 10 години.

Електричните велосипеди се побезбедни од велосипедите или мотоциклите и започнуваат да користат почисти, литиумски батерии. Карго-велосипедите е подобар избор. Егарго полесно е да се започне од обичниот велосипед, а може да работи побрзо и од обичните, кога се искачува по наклонот, може да ви заштеди енергија од 20% до 30%. 

Откарго е најдобриот асистент за семејно патување на кратки растојанија.


图片 3