сите категории
EN

Транспорт на деловна активност, транспорт на задоволство.

Време: 2021-01-28 Посети: 44

Фокусот на Откарго да биде првиот избор на бренд за електричен карго велосипед во светот. Откарго е снабдувач на решенија за кратки растојанија.

Моторите се развиваат сами по себе. Со изобилство искуство во индустријата и разни прилагодени решенија,

Откарго веќе има растечка група на лојални клиенти.

IMG_7377.CR2 (1)