сите категории
EN

Што е ОТКАРГО

Време: 2021-01-26 Посети: 58

Од 2002 година, ние се занимаваме со развој и производство на е-велосипеди и нивниот електроенергетски систем, стана препознатлив премиум производител.   

Во последниве години, исто така, гледаме растечко загадување на воздухот, улиците стануваат зафатени, а паркирањето стана тежок проблем. Комбинирање на носењето 

капацитет на автомобил и агилност на е-велосипед, се создава нова марка OTKARGO.


Во OTKARGO, имаме за цел да бидеме давател на решенија за товарни возила на кратки растојанија, да обезбедуваме различни прилагодени решенија за вашите семејства и деловни активности.


WPS 图片 - 修改 尺寸