сите категории
0%

  Прилагодлив електричен товарен велосипед Otkargo M1 за деловна активност


  Испраќам барање
  спецификации

  Otkargo M2 првично е дизајниран за сопственици на мали бизниси и родители, што во основа одговара на секој возач благодарение на рамката со низок чекор-прозорец со прилагодливо стебло и столб за седишта. Со нашиот само развиен мотор Otkargo, Otkargo M2 ја пренесува вашата деловна активност насекаде.

  图片 1

  图片 2

  图片 3

  图片 4

  图片 5

  图片 6

  1-1

  2

  3


  Испраќам барање