sadaya Kategori
EN

Papanggih Otkargo M2

Waktos: 2020-09-25 Hit: 49

Otkargo M2 asalna dirancang pikeun pamilik usaha alit sareng sepuh, anu dasarna cocog sareng unggal pengendara berkat pigura anu handap-tingkat anu handap kalayan batang anu tiasa diatur sareng pos korsi. Kalayan motor Otkargo anu dikembangkeun ku kami sorangan, Otkargo M2 ngangkut bisnis anjeun dimana-mana.