sadaya Kategori
EN

Amanah-Asli-Jenis

Waktos: 2021-02-02 Hit: 26

WPS 图片 - 修改 尺寸 (3)

Asalna tina budaya gerbong. Pikeun ngabantosan pangguna pikeun transmisi langkung saé. Évolusi produktivitas tradisional. Dipercaya dipercaya kualitas luhur stabil ngabantosan kapercayaan palanggan, nyoko, ingetan, sareng ningkat kepuasan. Idéntitas mérek anu saé henteu ngan ukur aset anu henteu pati penting pikeun perusahaan, tapi ogé ngagaduhan inpormasi anu teu tiasa diémutan dina benak konsumén. Ku sabab éta ngagaduhan nilai pasti pikeun kapentingan nyalira.