sadaya Kategori
EN

Naon OTKARGO

Waktos: 2021-01-26 Hit: 33

Ti taun 2002, kami prihatin ngembangkeun sareng ngahasilkeun ebook sareng sistem kakuatanna, parantos janten pabrik premium anu kawéntar.   

Dina taun-taun ayeuna, urang ogé ningali tumuhna polusi udara, jalan-jalan janten rame sareng parkir janten masalah anu sesah. Ngagabungkeun babawaan 

kapasitas mobil sareng katangkaran e-bike, mérek OTKARGO énggal didamel.


Di OTKARGO, urang tujuanna janten panyadia solusi angkutan barang jarak jauh, nyayogikeun sababaraha solusi anu tiasa disesuaikan pikeun kulawarga sareng bisnis anjeun.


WPS 图片 - 修改 尺寸