sadaya Kategori
EN
0%

    Sapédah kargo listrik anu tiasa disesuaikan Otkargo M1 pikeun bisnis


    panalungtikan
    spésifikasi

    Otkargo M2 asalna dirancang pikeun pamilik usaha alit sareng sepuh, anu dasarna cocog sareng unggal pengendara berkat pigura anu handap-tingkat anu handap kalayan batang anu tiasa diatur sareng pos korsi. Kalayan motor Otkargo anu dikembangkeun ku kami sorangan, Otkargo M2 ngangkut bisnis anjeun dimana-mana.

    图片 1

    图片 2

    图片 3

    图片 4

    图片 5

    图片 6

    1-1

    2

    3


    panalungtikan